Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση, μίλησαν στην Έλενα Κατρίτση και στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Προσωπικά» για τη γνωριμία τους, τον γάμο και την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους, που ήταν η γέννηση των μωρών τους, πριν από τέσσερις μήνες. Μια από τις σημαντικότερες στιγμές της συνέντευξης, όμως, ήταν όταν μίλησε για την αντισυναδελφική συμπεριφορά που έχει δεχτεί κατά καιρούς από άνδρες βουλευτές. 

«Έχω αισθανθεί μέσα στη Βουλή μια αντισυναδελφική συμπεριφορά από άνδρες βουλευτές. Είναι δυστυχώς τα στερεότυπα και οι προκαταλήψεις πολύ έντονα ακόμα στην ελληνική κοινωνία και αυτό είναι κάτι που με απασχολεί και ως γυναίκα και ως πολιτικό», είπε χαρακτηριστικά η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η Όλγα Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν, αλλά και στον σημαντικό ρόλο του Μίνου στην απόφασή της να μην παραιτηθεί από την προσπάθεια να γίνει μητέρα, δίνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα στις γυναίκες που θέλουν να νιώσουν τη μητρότητα, να επιμένουν, για να γίνει το όνειρο τους πραγματικότητα.

Ο Μίνως Μάτσας μίλησε για την εποχή που ξεκίνησε να γράφει μουσική κρυφά από όλους, αλλά και το χειροκρότημα στην Επίδαυρο, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα από την Καλιφόρνια, όπου ζούσε τα προηγούμενα χρόνια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.