Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας από τους στενούς συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη στο ΚΙΝΑΛ, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, πήρε τη... σκυτάλη μία ημέρα μετά τη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης και μίλησε για «κακόγουστη κοκορομαχία» που άφησε έξω τα μεγάλα προβλήματα, όπως η ανεργία στους νέους με τη χώρα μας να βρίσκεται στην κορυφή σχετικής λίστας.

Διαβάστε ακόμη: Πρόταση μομφής: Ο Μητσοτάκης «ντρίμπλαρε» την πόλωση Τσίπρα με βολές και στο ΚΙΝΑΛ

«Ήταν μια ακόμη κακόγουστη και αδιάφορη «κοκορομαχία», τόσο αποκρουστική για την κοινωνία. Οι πολίτες ενδιαφέρονται για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για αυτά αναζητούν λύσεις.» ανέφερε σε ανάρτηση του ο στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, Ανδρέας Σπυρόπουλος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ.

Ο. κ. Σπυρόπουλος μάλιστα είπε πως τα πραγματικά προβλήματα της χώρας είναι άλλα, τα οποία όμως δεν απασχόλησαν τους κ.κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συζητήσεως της πρότασης μομφής στη Βουλή.

Ακρίβεια, ανεργία και απλησίαστα ενοίκια 

Μάλιστα ανέφερε και τα μεγάλα προβλήματα τα οποία είναι η ακρίβεια η ανεργία στους νέους και οι χαμηλοί μισθοί: «Η Ελλάδα παραμένει στην πρώτη θέση στην ανεργία των νέων στις ηλικίες 17-24, οι μισθοί στη χώρα μας είναι από τους χαμηλότερους στην Ευρωπαϊκή Ενωση και οι τιμές των ενοικίων παραμένουν απλησίαστες για τα νέα ζευγάρια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA