Μενού
  • Α-
  • Α+

Αίτημα Κατάθεσης Εγγράφων ζήτησαν από τον Υπουργό Δικαιοσύνης 49 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με πρωτοβουλία του βουλευτή Χανίων και αναπληρωτή Τομεάρχη Διαφάνειας της Διοικητικής Δράσης Παύλου Πόλακη. Οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ζητούν την πράξη αρχειοθέτησης των δικογραφιών για το σκάνδαλο Novartis και αφορά τους Άδωνι Γεωργιάδη και Δημήτρη Αβραμόπουλο. Το αίτημα συνυπογράφει και η Γραμματέας της ΚΟ Όλγα Γεροβασίλη.

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Βαξεβάνης: Αγωγή κατά Κυριάκου Μητσοτάκη και ελληνικού Δημοσίου

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: 

«Αντί ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσουν συγγνώμη από τα 10 πολιτικά πρόσωπα που στοχοποίησαν συστηματικά, με όργανο τον διαβόητο «Ρασπούτιν» της εποχής και το στήσιμο μιας άθλιας σκευωρίας, ζητούν και τα ρέστα από πάνω. Η σκευωρία κατέρρευσε και οι πρωταγωνιστές της βρίσκονται σήμερα στα χέρια της Δικαιοσύνης. Ένας στο Ειδικό Δικαστήριο και οι άλλοι κατηγορούμενοι ή ύποπτοι. Όχι για την άποψη τους. Καλούνται από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη ως ύποπτοι για την τέλεση κακουργημάτων που έχουν σχέση με τη συμμετοχή στο στήσιμο της υπόθεσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να βρει, έστω και τώρα, το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη εξακολουθεί να προσβάλλει την ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Τον καλούμε ξανά να απαντήσει: ο Άρειος Πάγος εκτελεί πολιτικές εντολές; Εμπιστεύεται την Δικαιοσύνη ή όχι; Είναι απαράδεκτο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να υπερασπιστεί τους εκλεκτούς του, να αμφισβητεί τους θεσμούς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA