Έντεκα άτομα εμπλέκονται στη δολοφονία του Αλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη όπως προέκυψε μετά από έρευνα της αστυνομίας. Ο 23χρονος βασικός κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή τη Δευτέρα (7/2) τη στιγμή που έχουν εκδοθεί ακόμα 10 εντάλματα σύλληψης.
«Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για τη δικαιοσύνη, για την πολιτεία συνολικά, η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη να φτάσει μέχρι το τέλος. Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Αυτό ήταν και είναι το καθήκον του κράτους δικαίου και αυτό γίνεται πραγματικότητα τώρα. Άμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.
- Η επιστροφή του τελεσιγράφου: Ο Τραμπ «θυμάται» τις 48 ώρες διορία και προειδοποιεί ότι ο χρόνος τελειώνει
- Χειροπέδες στην Ιωάννα Τούνη: Στο Α.Τ. Θεσσαλονίκης μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση
- Βίντεο-φρίκη στη Λακωνία: Γυναίκα περπατούσε δεμένη πισθάγκωνα λίγες μέρες πριν ξεψυχήσει
- Η μοναδική φορά που δεν εκλέχθηκε Καραμανλής στις Σέρρες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.