Μενού
  • Α-
  • Α+

«Πυρά» για την ομιλία μέλους του τάγματος Αζόφ από την Λιάνα Κανέλλη. «Ηξεραν όλοι» για τις σχέσεις του τάγματος με την κυβέρνηση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι και «δεν μπορεί να το παίζουν μωρές παρθένες», τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ και υπενθύμισε πως το κόμμα με επιστολή στον Κωνσταντίνο Τασούλα που ενημέρωνε ότι δεν θα παραστεί στην ομιλία «έκανε λόγο για μια αντιδραστική κυβέρνηση, ενώ πρόσφατα ο ίδιος ο Ζελένσκι είχε παραδεχθεί τον ναζιστικό χαρακτήρα του τάγματος Αζόφ».

Μιλώντας στο OPEN η Λιάνα Κανέλλη είπε πως το ΚΚΕ είχε καταστήσει σαφές ότι «θα έκανε το ίδιο ακριβώς αν ερχόταν ο Βλαντίμιρ Πούτιν στην ελληνική Βουλή». «Το ότι το ναζιστικό τάγμα Αζόφ είναι ενταγμένο στον στρατό της Ουκρανίας, στην αστυνομία και σε όλους τους κατασταλτικούς μηχανισμούς δεν το καθαγιάζει», είπε, επισημαίνοντας πως «έχουν υποφέρει οι Έλληνες της Μαριούπολης από το τάγμα Αζόφ», τόνισε η κυρία Κανέλλη και σημείωσε πως «στην Ουκρανία δεν συγκρούονται δύο ιδεολογίες, γίνεται ένας ιμπεριαλιστικός πόλεμος ο οποίος δεν είναι υπέρ κανενός λαού».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA