Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε νωρίτερα στη Νέα Σμύρνη. Συνομίλησε με τα μέλη του Κινήματος που συρρέουν μαζικά στις κάλπες από το πρωί για την επιλογή του ονόματος της παράταξης, τους αντιπροσώπους στο επικείμενο συνέδριο, τα μέλη στις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Ανδρουλάκη:

«Καλώ κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη που πίστεψε και πιστεύει στη δημοκρατική παράταξη να συμμετάσχει σε αυτή την γιορτή της αναγέννησης. Σήμερα επιλέγουμε το όνομά μας ξαναπιάνοντας το νήμα της ιστορίας μας. Σήμερα επιλέγουμε τους αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα, αυτούς που θα δώσουν τον αγώνα τους σε κάθε τοπική κοινωνία για να δυναμώσει το κίνημα μας. Σήμερα με την συμμετοχή σας, δίνετε εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα μας προσπάθεια, σε μια προσπάθεια για μια δυνατή δημοκρατική παράταξη, σε μια προσπάθεια για ένα κόμμα θεσμικό, προοδευτικό, δημοκρατικό που θα αγωνίζεται καθημερινά απέναντι στην αδικία, απέναντι στην αναξιοκρατία, που πληγώνει κάθε Ελληνίδα και κάθε Ελληνα».

Οι ψηφοφόροι του κόμματος καλούνται να συμβάλλουν με την ψήφο τους στην ανάδειξη νέων οργάνων τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων, αντιπροσώπων ενόψει του 3ου Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής και στην επιλογή του ονόματος της Παράταξης.

Ξεπέρασαν τις 100.000 οι συμμετοχές - Παράταση μιας ώρας

Η συνολική συμμετοχή στις κάλπες αναμένεται να φτάσει ή και να ξεπεράσει τις 120.000 ψήφους μιας και περίπου στις 5 το απόγευμα της Κυριακής μιας και στα 123 εκλογικά κέντρα από τα 600 είχαν ψηφίσει 75.000. Στις 6:30 το ΚΙΝΑΛ ενημέρωσε ότι υπάρχει ακόμη πολύς κόσμος που προσφεύγει στα εκλογικά κέντρα κι έτσι αναμένεται να δοθεί παράταση μιας ώρας για το κλείσιμο της κάλπης.