Ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος βρίσκεται στην Λευκάδα εν όψει των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της προστάτιδας του νησιού, Παναγιάς Φανερωμένης, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης. Ο κ. Συρίγος βρέθηκε στο Πόρτο Κατσίκι, τη διασημότερη παραλία του νησιού και τον περίμενε ένα απρόσμενο περιστατικό.
Διαβάστε ακόμη: Τούρκοι αναλυτές: «Η Ελλάδα έχει δυνάμεις σε Σάμο, Χίο, Λέσβο, Κω και Ρόδο»
Μπροστά στα μάτια του, Ιταλός τουρίστας κινδύνεψε να πνιγεί. Ο κ. Συρίγος ήταν ένας από τους δύο ανθρώπους που έτρεξαν να βγάλουν τον άνδρα από τη θάλασσα. Με τη παρέμβαση του υφυπουργού και τη βοήθεια του άλλου λουόμενου, ο Ιταλός τουρίστας γλίτωσε από τα χειρότερα. Το Λιμενικό ειδοποιήθηκε άμεσα και δεν κινδύνεψαν ζωές.
Αργότερα, ο υφυπουργός έκανε βόλτα στο νησί, στην Παλιά Πόλη της Λευκάδας με τον βουλευτή, Θανάση Καββαδά και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Γιώργο Μπουρδάρα.

- «Σε αυτή την οικονομία, το σεξ είναι πολυτέλεια» - Η Gen Z προτιμάει μια μέρα σωστού ύπνου
- Παράνομη συνδρομητική τηλεόραση: 7 συλλήψεις μελών κυκλώματος και άλλοι 76 στη δικογραφία
- Σοκ σε live μετάδοση: Άγρια επίθεση σε γνωστό Ρωσοκύπριο YouTuber επειδή ήταν crossdresser
- Δανάη Μπάρκα: «Στον γάμο μου ήθελα λαμαρίνες με λάδι και ψωμί, γουρουνοπούλες και γεμιστά»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.