Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Κρίτωνα Αρσένη για τον Γιάννη Μιχαηλίδη. Μετά και την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του κρατούμενου που κάνει απεργία πείνας, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 έγραψε ότι έκανε ο Μιχαηλίδης έκανε ληστείες για πολιτικούς λόγους.
Διαβάστε ακόμη: Πονοκέφαλος στην ΕΛΑΣ για τα νέα κρούσματα αστυνομικής βίας στα επεισόδια για τον Μιχαηλίδη - Διατάχθηκε ΕΔΕ
Συγκεκριμένα ο Κρίτωνας Αρσένης έγραψε στο Twitter: «Ο Γιάννης Μιχαηλίδης λήστεψε μια τράπεζα με πολιτικό κίνητρο. Ο Λιγνάδης βίαζε ανήλικους, ο Κορκονέας δολοφόνησε παιδί 16χρονων, ο άλλος σκότωσε τον Ζακ. Ο Μιχαηλίδης έκανε φυλακή και ήρθε η ώρα αποφυλάκισης και τον κρατάνε μέσα. Οι άλλοι είναι αρεστοί τους και είναι έξω».
Κάτω από την ανάρτηση υπήρξαν έντονες αντιδράσεις με πολίτες να ρωτούν τον βουλευτή αν ντρέπεται και αν μπορούν να του κλέψουν το σπίτι με... πολιτικό κίνητρο.
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.