Μενού
  • Α-
  • Α+

Αμεση ήταν η ανταπόδοση των... πυρών από τον κατά του σχολίου που έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχετικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας σε κυριακάτικη εφημερίδα. Συγκεκριμένα, από την Κουμουνδούρου, κατηγορούν την κυβέρνηση για φτωχοποίηση της χώρας. «Έχουμε αρνητικά ρεκόρ σε αυξήσεις στις τιμές στην ενέργεια και πληρώνουμε τα πιο ακριβά καύσιμα», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του κ. Οικονόμου.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Οικονόμου: «Ποταπή επίθεση λάσπης του Τσίπρα προς τον πρωθυπουργό»

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, απευθυνόμενος στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη συντονίζει κανονικά τη λεηλασία κατά της κοινωνίας».

Συγκεκριμένα, ο Νάσος Ηλιόπουλος ανέφερε ότι: «Αυτό που έχει πετύχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η φτώχεια να επιστρέφει ξανά στην χώρα, να έχουμε αρνητικά ρεκόρ σε αυξήσεις στις τιμές στην ενέργεια και να πληρώνουμε τα πιο ακριβά καύσιμα. Ταυτόχρονα με την άρνηση μείωσης του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής, την επιβολή πλαφόν στην ενέργεια και μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα η κυβέρνηση Μητσοτάκη συντονίζει κανονικά τη λεηλασία κατά της κοινωνίας. Οι αρνητικές πρωτιές δείχνουν την ανεπάρκεια Μητσοτάκη να στηρίξει την κοινωνία και την εξάρτηση από τα συμφέροντα των ισχυρών. Όσο για το πολιτικό προσωπικό της κυβέρνησης Μητσοτάκη το μίσος είναι βαριά λέξη, το μόνο που τους αξίζει είναι λύπηση και απαξία».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τη συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην εφημερίδα «Documento», είχε κάνει λόγο για «ποταπή επίθεση λάσπης προς τον πρωθυπουργό» και «απύθμενη εμμονή» του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.