Μήνυμα με το οποίο εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του δημοσιογράφου και εκδότη Σταύρου Ψυχάρη ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Αλέξης Τσίπρας.
«Ο εκδότης και δημοσιογράφος Σταύρος Ψυχάρης υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτικού γίγνεσθαι και άφησε τη σφραγίδα του στη δημόσια σφαίρα τις τελευταίες δεκαετίες» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο μήνυμά του. «Το μέγεθος των διαφορών μας δε μειώνει σε καμία περίπτωση την απώλεια. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του» συμπληρώνει.
- «Αθήνα, ξύπνα σήμερα θα δεις τους Metallica»: Η ανάρτηση του James Hetfield λίγες ώρες πριν το live στο ΟΑΚΑ
- «Θα υπάρξουν κι άλλοι απεργοί πείνας»: Μια μέρα με τα μέλη της Κοινότητας Προσφυγικών Αλεξάνδρας
- Η αδίστακτη Μαρία Παπαδάκη και η «άγρια κατακρεούργησιν αρτιγέννητου βρέφους»
- Φως στο Τούνελ: Εξαφάνιση Ηλία Πανταζή - Από το Σίδνεϊ άστεγος στη Μεταμόρφωση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.