Μήνυμα με το οποίο εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του δημοσιογράφου και εκδότη Σταύρου Ψυχάρη ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Αλέξης Τσίπρας.
«Ο εκδότης και δημοσιογράφος Σταύρος Ψυχάρης υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτικού γίγνεσθαι και άφησε τη σφραγίδα του στη δημόσια σφαίρα τις τελευταίες δεκαετίες» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο μήνυμά του. «Το μέγεθος των διαφορών μας δε μειώνει σε καμία περίπτωση την απώλεια. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του» συμπληρώνει.
- ΔΕΘ: Η «μπηχτή» του Μητσοτάκη στον Τσίπρα με στίχους από τραγούδι του Μητροπάνου
- «Πώς έγινε έτσι το Μετρό της Αθήνας;»: Το post που προκάλεσε αντιδράσεις
- Συντριβή Phantom: Θρήνος για τους πιλότους του μαχητικού - Είχαν ανήλικα παιδιά
- Το κτίριο - γείτονας του Μουσείου της Ακρόπολης με την τεράστια ιστορία που οι περισσότεροι προσπερνούν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.