Τη δική του απάντηση για τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Εθνική Δημιουργία δίνει ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Με ανάρτησή του στα social media, ο Φαήλος Κρανιδιώτης γράφει για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Επειδή ρωτάτε. Είχαμε μπλέξει με τον Ιζνογκούντ. Παλέψαμε φιλότιμα αλλά ματαίως την έπαρση, τις ίντριγκες, την αλαζονεία. Και αποφασίσαμε να ξεμπλέξουμε. Υγεία και καλή τύχη. Είμαστε φιλελεύθεροι πατριώτες όχι αντιπολιτευτικό παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ. Συνεχίζουμε».
Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τη διαγραφή του από Τζήμερο, Κρανιδιώτη: Με την Αφροδίτη Λατινοπούλου δυνατά
Τζήμερος και Κρανιδιώτης διέγραψαν τον Μπογδάνο από την «Εθνική Δημιουργία»
Τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο διέγραψαν από την «Εθνική Δημιουργία» ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης.
Όπως αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση, η λύση της συνεργασίας τους κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα.
Η ανακοίνωση των Τζήμερου-Κρανιδιώτη:
«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.
Θάνος Τζήμερος
Φαήλος Κρανιδιώτης»
- Γιατί το 1923 δεν γεννήθηκε κανένας Έλληνας για 13 ημέρες; Η απίστευτη ιστορία
- Πέθανε η Μαρινέλλα: Απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο για την απώλεια της μεγάλης ερμηνεύτριας
- Πέρασαν 6 χρόνια ή μήπως 6 μήνες από την πρώτη καραντίνα; Το Reader θυμάται την εβδομάδα που πάγωσε ο χρόνος
- Αυτά είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε στα ελληνικά - Και έχουμε λόγο που τα κάνουμε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.