ΠΟΛΙΤΙΚΗ
10/08/2022 13:54

Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τη διαγραφή του από Τζήμερο, Κρανιδιώτη: Με την Αφροδίτη Λατινοπούλου δυνατά

Ο Μπογδάνος έδωσε την απάντησή του στη διαγραφή του από την Εθνική Δημιουργία μέσω Twitter. «Προχωράμε δυνατά με την Αφροδίτη Λατινοπούλου», ήταν η απάντησή του στους Τζήμερο, Κρανιδιώτη

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τη διαγραφή του από Τζήμερο, Κρανιδιώτη: Με την Αφροδίτη Λατινοπούλου δυνατά
(Πηγή: Instagram/Κωνσταντίνος Μπογδάνος)
Ανάγνωση:

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δίνει τη δική του απάντηση για τη διαγραφή του από την Εθνική Δημιουργία με ανάρτησή του στο Twitter. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε πως όραμα του κόμματός του είναι μία «ανεξάρτητη Δεξιά, ενάντια στην αριστερή ατζέντα», στην οποία, όπως λέει, «δεν χωρούν δεκανίκια, ούτε ηχεία του Μαξίμου. Προχωράμε δυνατά με την Αφροδίτη Λατινοπούλου».

Χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρει τα εξής: «Όραμά μας είναι η καθαρή, ανεξάρτητη δεξιά, ενάντια στην αριστερή ατζέντα, υπέρ του έθνους και της λογικής. Χωρίς υπόγειες εξαρτήσεις και ενοχές για τη συντηρητική-χριστιανική της ταυτότητα. Εκεί δεν χωρούν δεκανίκια, ούτε ηχεία του Μαξίμου. Προχωράμε δυνατά με την Αφροδίτη Λατινοπούλου».

Τζήμερος και Κρανιδιώτης διέγραψαν τον Μπογδάνο από την «Εθνική Δημιουργία»

Τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο διέγραψαν από την «Εθνική Δημιουργία» ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Όπως αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση, η λύση της συνεργασίας τους κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα.

Η ανακοίνωση των Τζήμερου-Κρανιδιώτη:

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος
Φαήλος Κρανιδιώτης
»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ