Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε βάλλει κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, που αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για το θέμα των παρακολουθήσεων κατηγορώντας τους ότι «αγκαλιασμένοι» ακολουθούν «αντιθεσμικές συμπεριφορές αποχώρησης» αντί να καθίσουν να συζητήσουν «μέσω των κοινοβουλευτικών διαδικασιών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι μοναδική τους επιδίωξη ήταν να εργαλειοποιήσουν ένα σοβαρό ζήτημα που έχει σχέση με τη λειτουργία των θεσμών προκειμένου να στήσουν ένα φτηνό επικοινωνιακό show σε βάρος της έρευνας. Είναι λυπηρό, που κόμματα της αντιπολίτευσης σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα επιλέγουν τη δημιουργία εντυπώσεων, επιμένοντας σε κραυγές αντί για επιχειρήματα.

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα τους ακολουθήσει. Ας μείνουν "αγκαλιά" ο ένας με τον άλλο ακολουθώντας αντιθεσμικές συμπεριφορές αποχώρησης αντί για επί της ουσίας συζήτηση μέσω των κοινοβουλευτικών διαδικασιών»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA