Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε με δηκτικό τρόπο την κατάθεση του Νίκου Ανδρουλάκη στην εξεταστική επιτροπή της βουλής με αφορμή την υπόθεση της νόμιμης επισύνδεσης του κινητού του τηλεφώνου από την ΕΥΠ. Οπως ανέφεραν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, «η σημερινή κατάθεση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη δεν προσέφερε κάτι ουσιαστικό στο έργο της Εξεταστικής Επιτροπής». Χαρακτήρισαν την κατάθεσή του «γεμάτη αοριστολογίες, χωρίς κανένα συγκεκριμένο στοιχείο ή απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα που του τέθηκαν».

Παράλληλα ανέφεραν πως ο κ. Ανδρουλάκης «κατήγγειλε ότι δεν έγινε σεβαστή η ιδιότητά του, όμως απέφυγε επιμελώς να απαντήσει αν το πολιτικό προσωπικό της χώρας πρέπει να εξαιρείται από την άρση απορρήτου. Επιπλέον, είναι χαρακτηριστικό ότι δεν κατέθεσε ούτε μία πρόταση για την αναβάθμιση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Επισήμανε ότι δεν έχει στοιχεία πως η ΕΥΠ χρησιμοποιεί το predator, ενώ στην ερώτηση αν έχει στοιχεία για την εμπλοκή του πρωθυπουργού, το μόνο που βρήκε να απαντήσει ήταν ότι "δεν είναι μάντης"».

Καταλήγοντας, οι κύκλοι της ΚΟ της ΝΔ ανέφεραν ότι «την ίδια στιγμή, υποβάθμισε τις ηχηρές αποκαλύψεις Ρουμπάτη για την παρακολούθηση Πιτσιόρλα, συντασσόμενος σε απόλυτο βαθμό με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, είναι λυπηρό να δηλώνει ο αρχηγός του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος ενώπιον της Επιτροπής ότι είναι διατεθειμένος να απαντήσει στις ερωτήσεις βουλευτών, ανάλογα με το ποιο πρόσωπο τις θέτει, ευτελίζοντας έτσι το θεσμό του βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA