«Δεν το χωράει το μυαλό μου, δεν το αντέχει το στομάχι κανενός φυσιολογικού ανθρώπου» ανέφερε, φορτισμένος συναισθηματικά, ο Βασίλης Κικίλιας, για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια. Ο υπουργός Τουρισμού μίλησε πρώτα ως πατέρας, χαρακτηρίζοντας «ατελείωτη αλητεία» τα όσα συνέβησαν στο μικρό κορίτσι. Απαίτησε δε να βγουν τα ονόματα όλων όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση, στη δημοσιότητα καθώς όπως σχολίασε κρίνονται και η δικαιοσύνη και η πολιτεία από τον χειρισμό της υπόθεσης.
«Ως γονιός και πατέρας έχω αρρωστήσει με αυτά που έχουν συμβεί σε αυτό το κοριτσάκι, δεν το χωράει το μυαλό μου. Η δικαιοσύνη και η πολιτεία κρίνονται από το πως θα χειριστούν την υπόθεση αυτή και είναι απαίτηση να βγουν στη δημοσιότητα όλα τα όνομα αυτών που κακοποίησαν αυτή την ευαίσθητη ψυχή» σχολίασε στον ΣΚΑΪ όπου φιλοξενήθηκε για τον τουρισμό. Ενώ θέλοντας να δικαιολογήσει την οργή του για την υπόθεση, ανέφερε το απολύτως λογικό. «Οποιος είναι άνθρωπος δεν μπορεί να αντιδράσει διαφορετικά σε αυτό...».
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.