Όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διερευνήσει πλήρως τις διαστάσεις της υπόθεσης Ανδρέα Πάτση, προέβη το Υπερταμείο. Αυτό αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, προσθέτοντας ότι, σε συνέχεια των ενεργειών αυτών έλαβε την επιστολή παραίτησης του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου για λόγους ευθιξίας.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Υπερταμείου Αναφέρει: «Το Υπερταμείο, μόλις έγιναν γνωστά τα δημοσιεύματα για το θέμα των ΕΛΤΑ, προέβη αμέσως στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να διερευνήσει όλες τις διαστάσεις της υπόθεσης. Ακολούθως, έλαβε την επιστολή παραίτησης του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου για λόγους ευθιξίας».
- Επιτακτικό κάλεσμα Σαμαρά για Κύπρο: «Αν φύγουμε μετά τον πόλεμο, παραδίδουμε την περιοχή στην Τουρκία»
- Ζωγράφου: Η νεκροψία θα «μιλήσει» για τον θάνατο μάνας και κόρης - Παγώνει το αίμα η μαρτυρία του γιου
- Ο «high tech» στρατός που βλέπει ο Νίκος Δένδιας: «Να μην αγοράζουμε πια εξοπλισμούς από το ράφι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.