Μενού
  • Α-
  • Α+

Θέση για τα αντικλεπτικά σε παιδικές κρέμες και γάλατα που τοποθετήθηκαν σε ελληνικά σούπερ μάρκετ πήρε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ, επισημαίνοντας πως το ίδιο φαινόμενο αντιμετωπίζεται και σε πολλές άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι για το οποίο δεν έκρυψε τη στενοχώρια του. «Υπάρχουν οργανωμένες σπείρες που πάνε και κλέβουν βρεφικά γάλατα και κρέμες και στη συνέχεια τα πουλάνε αλλού» τόνισε και συνέχισε: «Τα αντικλεπτικά στα ράφια των σούπερ μάρκετ υπάρχουν και σε άλλες χώρες. Η Μαρία Δεναξά, που είναι αριστερή δημοσιογράφος, ανέβασε στο Twitter φωτογραφία από ελληνικά σούπερ μάρκετ που είχαν βάλει αντικλεπτικά σε κονσέρβες το 2016, επί ΣΥΡΙΖΑ.  Δεν αφορούν τους φτωχούς τα αντικλεπτικά. Δεν μου αρέσει η εικόνα, αλλά έτσι είναι και σε άλλες χώρες». 

Διαβάστε ακόμη: Σταϊκούρας: Παίρνουμε πίσω τις ενισχύσεις που δόθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου

Γεωργιάδης: Απάντηση σε Ηλιόπουλο για τα αντικλεπτικά στα γάλατα

Νωρίτερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή, απάντηση στα όσα υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, αναφορικά με τα αντικλεπτικά που έχουν τοποθετήσει αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε γάλατα, έδωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης που έκανε λόγο μεταξύ άλλων για «ψευδή τεχνάσματα για να παραπλανήσει τον κόσμο» από τον ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι έχει να κάνει με την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων.

Στην ανακοίνωση του κ. Γεωργιάδη, σημειώνεται πως: «Στις 18 Ιουνίου 2016, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά δημοσιοποιούσε φωτογραφίες που έδειχναν αντικλεπτικά σε προϊόντα σούπερ μάρκετ, εκφράζοντας την έκπληξή της. Εχθές, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως Νάσος Ηλιόπουλος δήλωσε ότι «είναι ντροπή να θεωρούμε φυσιολογικό και “κανονικότητα”» την ύπαρξη αντικλεπτικών σε βρεφικά γάλατα στα σούπερ μάρκετ.

Προφανώς, για τον κύριο Ηλιόπουλο το τι είναι «κανονικότητα» εξαρτάται από το ποιος κυβερνάει τη χώρα. Επειδή λοιπόν η «κανονικότητα» είναι μια μπερδεμένη έννοια για τον ΣΥΡΙΖΑ, να τους επισημάνω ότι η πολιτική αυτή δεν ανακαλύφθηκε επί Νέας Δημοκρατίας αλλά εφαρμόζεται σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου. Eίτε αρέσει είτε δεν αρέσει στον ΣΥΡΙΖΑ, «το καλάθι του νοικοκυριού» είναι εδώ για να στηρίξει τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας να βγάλουν τον δύσκολο χειμώνα που έχουμε μπροστά μας. Αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, επινοεί ψευδή τεχνάσματα για να παραπλανήσει τον κόσμο. Για άλλη μία φορά, δεν θα τους ακολουθήσουμε στον ολισθηρό δρόμο που έχουν επιλέξει. Γιατί απέναντί τους δεν θα βρουν εμάς αλλά τον ελληνικό λαό που πλέον γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είναι οι πραγματικά κοινωνικά ευαίσθητοι σε αυτή τη χώρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA