Περιπέτεια για τους επιβάτες της πτήσης Μπαχρέιν - Αθήνα λόγω των δυσχερών καιρικών συνθηκών. Το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε και ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας με την ελληνική αντιπροσωπεία που επέστρεφε από Σαουδική Αραβία ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 13:15. Η κακοκαιρία Aριελ, όμως, είχε… άλλα σχέδια. Η έντονη βροχόπτωση και οι άνεμοι ανάγκασαν τον πιλότο να κάνει τρεις κύκλους πάνω από τον αττικό ουρανό, χωρίς ωστόσο η απόπειρα προσγείωσης που επιχείρησε να έχει αποτέλεσμα.
Διαβάστε ακόμη: Γεωργιάδης για πληθωρισμό: Τα στοιχεία δείχνουν ότι είμαστε στο σωστό δρόμο
Το αεροσκάφος συνέχισε την πτήση και προσγειώθηκε πριν από λίγο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, όπου φαίνεται ότι θα κατευθυνθούν και άλλα αεροπλάνα που έχουν ως προορισμό το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Κικίλιας βρισκόταν από τις αρχές της εβδομάδας στο Ριάντ, καλεσμένος του πρίγκηπα της Σαουδικής Αραβίας και υπουργού Τουρισμού της χώρας Ahmed Al Khateeb, προκειμένου να έρθει σε επαφές με leaders της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς και να συμμετάσχει στη Σύνοδο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ταξιδιωτών και Τουρισμού.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.