Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση διαφθοράς στην οποία φέρεται να εμπλέκεται και η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλη, η οποία ουσιαστικά διεγράφη και από την Ομάδα των Ευρωσοσιαλιστών. Αργά το βράδυ της Παρασκευής, οι ευρωσοσιαλιστές σε ανάρτηση που πραγματοποιήθηκε στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter, αναφέρουν ότι «Η Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έλαβε την απόφαση να αναστείλει τη συμμετοχή της ευρωβουλευτή Εύας Καϊλή στην Ομάδα S&D με άμεση ισχύ, ως απάντηση στις συνεχιζόμενες έρευνες».
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα και αφού είχε γίνει γνωστή η είδηση από βελγικά και άλλα ξένα μέσα για προσαγωγή της Εύας Καϊλή, αναφορικά με υπόθεση διαφθοράς που συνδέεται με το Μουντιάλ του Κατάρ, η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ ήταν άμεση, διαγράφοντας την ευρωβουλευτή.
- «Είμαστε πια σε αχαρτογράφητα νερά»: Έχει μπει η Ελλάδα στον πόλεμο;
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.