Οι Ευρωπαίοι έχουν πάθει αμόκ με την ωραία Εύα και τον ελληνικό τρόπο ζωής, είναι φανερό. Όπως γράφει και το Politico, η ζωή της Καϊλή ήταν μέσα σε μια sea of carnations, bouzoukia, flashy nightclubs. Και εσχάτως μετρητά σε σακούλες. Τι άλλο να πεθυμήσει κανείς;
Σοκ στο Κατάρ
Εν τω μεταξύ στο μικρό κρατίδιο του Κόλπου, το σοκ είναι εξίσου μεγάλο. Πάλι στο Politico, η Sihem Souid υπογραμμίζει ότι στο Κατάρ «είναι έκπληκτοι και αναρωτιούνται από πού προέρχονται όλα αυτά». Η κ. Souid - η οποία εκπροσωπεί ως λομπίστρια το κράτος του Κατάρ στη Γαλλία και διαχειρίζεται τις σχέσεις με τον Τύπο για λογαριασμό του Κατάρ στις Βρυξέλλες - επέμεινε ότι τα μετρητά και τα δώρα δεν αποτελούν «μέρος της εργαλειοθήκης» του Κατάρ προκειμένου να επηρεάσει πολιτικές.
Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr
- Πέθανε η «κυρά» Ρηνιώ στα 107: «Ήταν μια σπαθάτη γυναίκα» - Το συγκινητικό αντίο
- Έξαλλη η Τούνη με την απεργία ταξί: «Περπατάω με τα τακουνάκια μου όλο το κέντρο»
- «Δεν είναι ο άντρας που έδειχνε»: Η γυναίκα που πιάστηκε από την kiss cam στους Coldplay αποκαλύπτει
- Μηνύματα σοκ σε ομαδική συνομιλία μετά τη δολοφονία στην Καλαμαριά: «Μακάρι να πεθάνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.