Προς ανανέωση φαίνεται πως οδεύει η θητεία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, στις κρίσεις που θα γίνουν στις Ενοπλες Δυνάμεις. Ενόψει της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ για τους αρχηγούς, διαρρέεται η πληροφορία πως θεωρείται δεδομένη η ανανέωση για έναν χρόνο της θητείας του Κωνσταντίνου Φλώρου.
Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι το θέμα δεν συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ. Στο ΚΥΣΕΑ, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Μαξίμου συζητήθηκαν ζητήματα ενίσχυσης του εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών στον Έβρο και το Αιγαίο.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.