Συνεχίζεται στην Κωνσταντινούπολη η επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, στο πλαίσιο της διήμερης παρουσίας του μετά από πρόσκληση του Οικουμενικού Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίου. Ο κ. Ανδρουλάκης μετέβη νωρίτερα, σήμερα, στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, όπου και πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας της Κωνσταντινούπολης.
«Κάποτε ήσασταν χιλιάδες, σήμερα λιγότεροι Έλληνες διατηρούν μια πολύ ισχυρή πολιτιστική κληρονομιά εκπαιδεύοντας εκατοντάδες ελληνόπουλα» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στο έργο που επιτελούν τα ελληνικά σχολεία.
«Φαίνεται ότι ο καθημερινός σας αγώνας καρποφορεί. Είμαστε εδώ να ακούσουμε τους προβληματισμούς σας και, από τη δική μας πλευρά, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να σταθούμε δίπλα σας. Διότι έχουμε χρέος να είμαστε αρωγοί» συμπλήρωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής δίνοντας έμφαση στις πρωτοβουλίες, που αναπτύσσουν οι Έλληνες της Πόλης για τη δυναμική παρουσία της ομογένειας.
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.