Συνεχίζει τις προεκλογικές περιοδείες ανά την Ελλάδα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και σήμερα, Παρασκευή (13/1) βρέθηκε σε Καβάλα και Ξάνθη. Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός τήρησε και τα... γούρια του καθώς έκανε στάση σε ένα κατάστημα με μπουγάτσες στην Καβάλα, το οποίο επισκέπτεται τακτικά τα τελευταία 10-15 χρόνια.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να ανεβάσει και story στο Instagram από την επίσκεψή του στο μπουγατσοπωλείο όπου και δοκίμασε μπουγάτσες με κρέμα και τυρί. Ο πρωθυπουργός στο story που ανέβασε από το καφενείο «Μπουγάτσα ο Γιώργος» στο οποίο βρέθηκε, έγραψε: «Ξεκινάμε την περιοδεία με το καλύτερο πρωινό στην Καβάλα!». Στο τραπέζι μαζί με τον πρωθυπουργό, μεταξύ άλλων, είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Καλαντζής και ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης.
- Καιρός: Έρχεται βίαιη φθινοπωρινή εισβολή - Πότε «χτυπά» την Ελλάδα ο «δολοφόνος του καλοκαιριού»
- Απάντησε ο Ρέμος για τον σάλο με τη συναυλία και τον Μ.Αλέξανδρο - «Πού να το φανταστώ»
- Μυστήριο με τα οστά που βρέθηκαν στην Κυψέλη: Οι αρχές θα «ξεψαχνίσουν» φάκελο με εξαφανισμένα πρόσωπα
- Πέθανε ξαφνικά στα 22 της η «Μις Αυστρία» Λουτσία Σίσιτς - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από παιδί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.