Μενού
PASOK - KINAL
ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Το αμαρτωλό θεσμικά παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει συγχωροχάρτι για τη θεσμική διολίσθηση στην οποία η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη οδηγεί τη χώρα», σημειώνει σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, θέτοντας σειρά ερωτημάτων για το ζήτημα των παρακολουθήσεων, όπως το «γιατί δεν περνά και ο ίδιος ο Κωστής Χατζηδάκης να ενημερωθεί στο αφτί …"δια την υποθέσιν του", όπως επίμονα καλούσε το Μέγαρο Μαξίμου τον κ. Ανδρουλάκη».

Αναλυτικά το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ:

«Ο Υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, συνεχίζει τις δημόσιες εκκλήσεις του προς τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει γρήγορα την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ. Γιατί δεν περνά και ο ίδιος να ενημερωθεί στο αφτί …"δια την υποθέσιν του", όπως επίμονα καλούσε το Μέγαρο Μαξίμου τον κ. Ανδρουλάκη; Γιατί ο Πρωθυπουργός δεν ξεσκεπάζει τα περιβόητα ρυπαρά αυτονομημένα δίκτυα της ΕΥΠ, που απεργάζονται την αποσταθεροποίηση της Κυβέρνησης; Πράγματι, "ένοχος ένοχον ου ποιεί".

Το αμαρτωλό θεσμικά παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει συγχωροχάρτι για τη θεσμική διολίσθηση στην οποία η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη οδηγεί τη χώρα. Απέναντι σε αυτή τη συζήτηση ενόχων, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα δώσει την διέξοδο από το σπιράλ τοξικότητας, που εγκλωβίζει τις πιο δημιουργικές δυνάμεις της χώρας και τις οδηγεί σε έναν συμβιβασμό με ένα μέλλον χαμηλών προσδοκιών».