Μενού
takis-theodorikakos
Τάκης Θεοδωρικάκος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος εξερχόμενος από τον Αρειο Πάγο, όπου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (1/2) για να υποβάλει μήνυση κατά του πρώην αξιωματικού της ΕΛΑΣ που ενέπλεξε τον γιο του με υπόθεση ναρκωτικών, δήλωσε ότι «υπέβαλα μήνυση προ ολίγου εναντίον του αποστρατευθέντα αξιωματικού για την άθλια σκευωρία με ψέματα και συκοφαντίες εις βάρος μου... 

Εχει καταρρεύσει ήδη. Οι 5 αστυνομικοί που τώρα θυμήθηκε ο αποστρατευθείς ύστερα από 15 μήνες, κατέθεσαν ότι δεν βρέθηκε ουδέν μεμπτόν. Επιχείρησε να με πλήξει ηθικά και πολιτικά αυτός κι όποιος άλλος βρίσκεται από πίσω. Δεν ανέφερε καν το όνομά μου. Η υπόθεση οργανώθηκε για συγκεκριμένους σκοπούς» είπε σε έντονο ύφος ο κ. Θεοδωρικάκος και κλιμάκωσε την επίθεσή του κλείνοντας την τοποθέτησή του: «Θα τους πάω μέχρι τέλους. Με την τιμή και την υπόληψη του γιου και της οικογένειάς μου, δεν θα αφήσω κανέναν να παίζει. Αποκαλύφθηκαν όλα. Και θα αποκαλυφθεί ποιος κρύβεται από πίσω».

Μιλώντας νωρίτερα στον ΑΝΤ1 ο ΥΠΡΟΠΟ διευκρίνισε ότι θα στραφεί και ο ίδιος κατά του αστυνομικού για την καταγγελία, αλλά και ο γιος του. «Μοναδικό του έγκλημα ότι είναι παιδί μου» είπε για τον γιο του. «Το περιστατικό αφορούσε έναν απλό -και μόνο- αστυνομικό έλεγχο σε 4 νέα παιδιά, ανάμεσα στους οποίους και στον γιο μου, στις 22 Νοεμβρίου 2021, χωρίς να βρεθεί τίποτε μεμπτό» είχε πει τις προηγούμενες ημέρες για το συμβάν ο κ. Θεοδωρικάκος.

Δημοσιεύματα, ήθελαν το γιο του με παρέα να πέφτουν σε μπλόκο, όπου σε τυχαίο έλεγχο τους βρήκαν μεταξύ άλλων κοκαΐνη. Τότε, σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, ο γιος του υπουργού φέρεται να επικοινώνησε με υψηλόβαθμα στελέχη της Κατεχάκη και φέρεται να ζήτησαν από τους αστυνομικούς να... ξεχάσουν την υπόθεση. Ολα τα παραπάνω, τα διαψεύδει κατηγορηματικά ο κ. Θεοδωρικάκος και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η μήνυση που υπέβαλε σήμερα.