Μήνυση σε βάρος του πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ κατέθεσε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μιχάλης Καραμαλάκης, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με αφορμή την υπόθεση του γιου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, ο πρώην αξιωματικός της αστυνομίας κατήγγειλε ότι ο κ. Καραμαλάκης πριν από περίπου δύο έτη παρενέβη αντιθεσμικά, ως Αρχηγός τότε της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή έλεγχο νεαρών ατόμων, μεταξύ των οποίων και ο γιος του υπουργού, ζητώντας να μην δοθεί συνέχεια στην υπόθεση.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Σήμερα 3-2-2023 ο κ. Μιχάλης Καραμαλάκης, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του κ. Μιχάλη Α. Δημητρακόπουλου, έγκληση σε βάρος προσφάτως αποστρατευθέντος αξιωματικού, ο οποίος την ημέρα της αποστρατείας του -όλως συμπτωματικά- κατήγγειλε ότι πριν από περίπου δύο (2) έτη δήθεν παρενέβη αντιθεσμικά, ως Αρχηγός τότε της Ελληνικής Αστυνομίας, σε διενεργηθέντα έλεγχο νεαρών ατόμων. Οι όψιμες ένορκες καταθέσεις του πρόσφατα αποστρατευθέντος αξιωματικού είναι ψευδείς, συκοφαντικές και υπηρετούν πρόδηλες πολιτικές σκοπιμότητες. Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη».
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.