Μενού
loverdos
Ο Ανδρέας Λοβέρδος | Mega
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη στην εκπομπή «Έλεος» στο Mega, βρέθηκε τη νύχτα της Τρίτης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Qatargate και την εμπλοκή της Εύας Καϊλή με την οποία είχε στενές επαφές για πάνω από 20 χρόνια και τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν περίμενε πώς θα είναι εμπλεκόμενη σε μία τέτοια υπόθεση.

«Είχαμε στενές σχέσεις. Πριν τη συλλάβουν μιλούσαμε μία ώρα και της έλεγα ότι την εμπιστεύομαι. Μιλούσαμε για ένα φορολογικό που είχαν κάποιοι βουλευτές, για το τηλέφωνό μου που παρακολουθούταν τότε. Την άλλη μέρα συνέβησαν όσα συνέβησαν. Συζητούσαμε σαν άνθρωποι, σαν φίλοι και στενοί φίλοι. Πέρασαν 20 χρόνια που πάντα είχαμε επαφή. Δεν ήμασταν πάντα στην ίδια πλευρά» τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος και πρόσθεσε:

«Κατέρρευσα όταν έγινε αυτό και σκέφτηκα δικηγορικά ότι δεν είναι έτσι. Έχει Γολγοθά! Αφού έλεγα στο τέλος ότι σήκωσαν κάποιοι το δάχτυλο που την έγλυφαν και την φλέρταραν πολύ έντονα. Έχει αγώνα μπροστά της! Δε μου πέρασε ούτε μία στο δισεκατομμύριο ότι θα γινόταν αυτό. Έπεσε σε ένα από τα αμαρτήματα, την απληστία. Μίλησα με την αδερφή της, τη ρώτησα να μάθω και εάν μπορούσα να της μιλήσω αλλά τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Τον άντρα της τον έχω δει αμίλητο αλλά δεν έχουμε συστηθεί καν».