Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη και παρουσιάστηκαν οι θέσεις του νέου «παπανδρεϊκού» κόμματος «Δημοκρατική Πατριωτική ΕΝΌΤΗΤΑΣ» που αναμένεται να κατέβει στις εκλογές του 2023. «Φυσικά δεν έχουμε καμία σχέση με fake news πού αναφέρονται στη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πού ούτε καν πολιτεύεται», αναφέρεται σε ανάρτηση του κόμματος.
Μεταξύ, άλλων το κόμμα αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΔΗΠΑΚ (Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα), κύριας συνιστώσας του νέου φορέα, αναφέρει: «Αναλάβαμε την πρωτοβουλία να ανασυστήσουμε, να οργανώσουμε και να εκφράσουμε τον δημοκρατικό πατριωτικό χώρο, που παρέμεινε όλα τα τελευταία χρόνια πολιτικά ορφανός. Το ΔΗΠΑΚ ειδικά ως καθοριστική συνιστώσα του δημοκρατικού πατριωτικού τόξου εκφράζει εκτός των άλλων το προδομένο Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και επαναφέρει τις σωστές γραμμές της πολιτικής παρακαταθήκης του.
Το σημερινό κομματικό κατεστημένο έχει κοινή συμπληρωματική ομοιοπολική πολιτική, συντήρησης του διεφθαρμένου και ξενόδουλου συστήματος διακυβέρνησης της χώρας, επειδή έχει τα ίδια ντόπια και ξένα αφεντικά και λειτουργεί ως υπαλληλικό τους προσωπικό! Ανατρέπουμε αυτή την ιστορικά επικίνδυνη πολιτική αντινομία συγκροτώντας τον Τρίτο Πόλο Εξουσίας του πολιτικού συστήματος. Δημοκρατική Πατριωτική ΕΝΟΤΗΤΑ είναι το ενιαίο εθνικό ψηφοδέλτιο που συμμετέχουμε!».
- Ο σοκαριστικός και μέχρι θανάτου βασανισμός του Ιλία Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας
- Γιώργος Μπένος: «Δεν ονειρεύομαι μεγάλους ρόλους, αλλά ρόλους που να τσαλακώνομαι»
- Το δυσοίωνο σενάριο Γεραπετρίτη για τον πόλεμο, το νέο κόμμα του Φαραντούρη και οι φήμες για τον Ντίλιαν
- Χωρίζουν οι δρόμοι των Μαλέσκου - Κωνσταντάρα: Πού θα συνεχίσει ο καθένας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.