Στην Ελλάδα έρχεται αύριο, Δευτέρα (20/2) ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, όπου αναμένεται να έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συνάντηση των δύο ανδρών θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας και πιο συγκεκριμένα στις 19:30 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου. «Πρόκειται για μία επίσκεψη που καταδεικνύει εκ νέου, με τον πλέον απτό τρόπο, την εμπιστοσύνη των ΗΠΑ ως προς τον αδιαμφισβήτητο ρόλο της χώρας μας στην προάσπιση της σταθερότητας και της ευημερίας στην ευρύτερη περιοχή, εν μέσω ραγδαίων γεωπολιτικών εξελίξεων», δήλωσε ο Νίκος Δένδιας που θα έχει τετ-α-τετ με τον Αμερικανό ομόλογό του. Αντίστοιχη συνάντηση θα έχει και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.
Παράλληλα, στις 18:00 το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα: «4 χρόνια έργο για την Παιδεία - Αλλαγή στην πράξη», στο Μέγαρο Μουσικής.
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Πορτοσάλτε για Μητσοτάκη και εκλογές: «Αν αυτό το λέτε σοβαρότητα, εγώ πάω πάσο»
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.