«Iσχύει περίτρανα ότι κάτι σάπιο υπάρχει… στη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», σημειώνει σε σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, με αφορμή δημοσιεύματα για εταιρία που σχετίζεται με το κακόβουλο λογισμικό Predator και τον ανιψιό του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη, που κυκλοφορεί με συνοδεία αστυνομικών, «μολονότι δεν κατέχει κανένα αξίωμα».
Αναλυτικά το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ:
«Τα τελευταία 24ωρα παρακολουθούμε να έρχονται ξανά στην επικαιρότητα σειρά ζητημάτων ηθικής τάξης, που αφορούν στην Κυβέρνηση και σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, σε δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών αναφέρονται πληροφορίες για μεθοδεύσεις της ΑΑΔΕ στις έρευνες για τα εικονικά τιμολόγια της εταιρείας Krikel, που σχετίζεται με το κακόβουλο λογισμικό Predator, καθώς και άλλων εταιρειών, με στόχο τη συγκάλυψη των ευθυνών. Εντύπωση, επίσης, προκαλεί το γεγονός ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, η πρώην γενική γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής, Σοφία Νικολάου, για την οποία έχουν εγερθεί σημαντικά ερωτήματα για απευθείας αναθέσεις, που ζημίωσαν το Δημόσιο με εκατομμύρια ευρώ.
Τέλος, ο αποπεμφθείς γενικός γραμματέας του Πρωθυπουργού και ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης, εμφανίζεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα να κυκλοφορεί με κουστωδία αστυνομικών, μολονότι δεν κατέχει κανένα αξίωμα που να δικαιολογεί την ύπαρξη πολυπληθούς αστυνομικής φρουράς. Για όλα αυτά, η Νέα Δημοκρατία αποφεύγει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις, αποδεικνύοντας περίτρανα όχι μόνο τις αντιθεσμικές της συμπεριφορές αλλά και την περιφρόνηση της προς τα συμφέροντα του Δημοσίου και την παντελή έλλειψη έστω και στοιχειώδους ευθιξίας. Εδώ ισχύει περίτρανα, λοιπόν, ότι κάτι σάπιο υπάρχει… στη διακυβέρνησή της».
- Ο άντρας που είχε έμμονη ιδέα με την ανήλικη Τζόντι Φόστερ έκανε κάτι απερίγραπτο
- Ferto: Αντέγραψε ο Akylas τον Τάσο Μπουγά; Η σύγκριση των δύο τραγουδιών
- Θέμα εβδομάδων να καταρρεύσει η αγορά για τα καύσιμα: «Ή ανοίγει το Ορμούζ ή θα δούμε τα χειρότερα»
- Το «σκωτσέζικο ντους» του Τραμπ, πόλεμος αντιπροτάσεων και η μεγάλη έξοδος των γιάνκηδων από την Ευρώπη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.