Μενού
Kaili
Εύα Καϊλή | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζει να είναι προφυλακισμένη η Εύα Καϊλή για την εμπλοκή της στην υπόθεση διαφθοράς Qatar Gate που συγκλόνισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και, μετά από πολύ καιρό, σήμερα η Ελληνίδα ευρωβουλευτής είχε μία καλή ημέρα. Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, την Εύα Καϊλή επισκέφτηκε σήμερα, μέσα στις φυλακές του Χάρεν, στις Βρυξέλλες, η κόρη της, Αριάδνη.

Συγκεκριμένα, το μικρό κορίτσι επισκέφθηκε τη μητέρα της μέσα στη φυλακή, συνοδευόμενη από τον παππού της και πατέρα της ευρωβουλευτή, Αλέξανδρο. Μάλιστα, οι ψυχολόγοι της βελγικής φυλακής είχαν διοργανώσει ένα δίωρο πάρτι μασκέ για τα παιδιά των κρατουμένων και ετοίμασαν και μία έξτρα γιορτή για την κόρη της ευρωβουλευτή, που ντύθηκε μονόκερος, καθώς την ερχόμενη Παρασκευή γίνεται δύο ετών. 

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες, Τρίτη (21/2), ο πατέρας της Εύας Καϊλή επισκέφθηκε στη φυλακή τον σύντροφο της κόρης του, Φραντσέσκο Τζόρτζι. Ο Τζόρτζι έχει δει μόνο μια φορά από κοντά το παιδί του, είναι σε κακή κατάσταση και δεν έχει δεχθεί να δει ούτε τους γονείς του.