Τρεις ημερομηνίες κλειδιά και τέσσερις κινήσεις περιλαμβάνει ο οδικός χάρτης 14 ημερών που έχει χαράξει ήδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέχρι την επίσημη προκήρυξη των εκλογών και όλο το κυβερνητικό και κομματικό επιτελείο βρίσκεται σε πυρετώδεις ρυθμούς για να συμπληρώσει το παζλ της κάλπης της απλής αναλογικής, που θα στηθεί την Κυριακή 9 Απριλίου.
Στις 3 Μαρτίου 2022 αναμένεται να συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο και θα ανακοινωθεί η αύξηση του κατώτατου μισθού. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, στις 9 Μαρτίου αναμένεται να γίνει η προκήρυξη των εκλογών και εξετάζεται αν θα γίνει μέσω διαγγέλματος ή πανηγυρικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου. Στις 10 Μαρτίου θα διαλυθεί η Βουλή και θα γίνει το βράδυ πανηγυρική συνεδρίαση, που από τη ΝΔ τη χαρακτηρίζουν... street party στην Πειραιώς, μεταξύ της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Πολιτική Επιτροπής.
- Η Κωνσταντοπούλου «μηδένισε το γραπτό» του Μηταράκη: «Κλίνε το δόκτωρ, και εσύ από το South Eastern;»
- Ανδρομάχη: «Όταν ο Γιώργος άρχισε να μου στέλνει ερωτικά μηνύματα έπαθα σοκ - Τον είχα στην κατηγορία Φίλοι»
- Πότε εκφωνεί το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη
- Γιατί ο Νότης Σφακιανάκης δεν θα πάει στην κηδεία της αδερφής του στην Κω
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.