Μενού
maria-apatzidi-1
Η Μαρία Απατζίδη με το μπλουζάκι για τα Τέμπη
  • Α-
  • Α+

Με μπλουζάκι για την τραγωδία στα Τέμπη ανέβηκε στο βήμα της Βουλής η βουλευτής του ΜεΡΑ25, Μαρία Απατζίδη. Η μαύρη μπλούζα έγραφε «57 νεκροί, 156 Υποκριτές», ενώ στη μέση υπάρχουν λευκές και μπλε ράγες σε σχήμα σταυρού. Η Μαρία Απατζίδη, πριν ανέβει στο βήμα, άνοιξε το σακάκι της για να φανεί ολόκληρο το μήνυμα της μπλούζας της.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης έλαβε τον λόγο αμέσως μετά την ομιλία της βουλευτού του ΜέΡΑ25 και σχολίασε: «Η συνάδελφος εμφανίστηκε στο Βήμα της Ολομέλειας με μπλούζα που γράφει 57 νεκροί, 156 υποκριτές. Εγώ σεβόμενος τον Κανονισμό της Βουλής που δεν επιτρέπει στους προεδρεύοντες να σχολιάζουν ομιλίες βουλευτών, δεν θα το σχολιάσω. Δεσμεύομαι όμως ότι με την πρώτη ευκαιρία η συνάδελφος θα πάρει δημοσίως μια πολύ σκληρή απάντηση από εμένα».

maria-apatzidi
Η Μαρία Απατζίδη με το μπλουζάκι για τα Τέμπη

Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει σε ανακοίνωση τής ότι «πρόκειται για μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού, που δεν έχει καμία θέση στον ναό της Δημοκρατίας μας». «Καλούμε τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 να καταδικάσει έμπρακτα τις συγκεκριμένες ενέργειες, όπως οφείλουν να κάνουν και όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου», σημειώνει η ΝΔ.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Τη στιγμή που οι πολίτες ζητούν από όλους σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια, κάποιοι συνεχίζουν να εργαλειοποιούν το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών για μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη που πριν από δύο εβδομάδες είχε αποκαλέσει την Κυβέρνηση "δολοφόνο", ανέβηκε σήμερα στο Βήμα της Βουλής φορώντας μπλούζα που έγραφε "57 νεκροί, 156 υποκριτές". Πρόκειται για μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού, που δεν έχει καμία θέση στον ναό της Δημοκρατίας μας. Καλούμε τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 να καταδικάσει έμπρακτα τις συγκεκριμένες ενέργειες, όπως οφείλουν να κάνουν και όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου».