Μενού
mpogdanos
Κωνσταντίνος Μπογδάνος | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται το… πολεμικό κλίμα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και την Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά την ανακοίνωσή της, μέσω Instagram, για ίδρυση νέου κόμματος, με την ονομασία… «ΠΑΤΡΙΔΑ».

Η Λατινοπούλου πήρε την ονομασία του κόμματος («ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.») και κάποια στελέχη από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, για να προχωρήσει στη δημιουργία του δικού της σχηματισμού, με το όνομα επίσης… «ΠΑΤΡΙΔΑ», προκαλώντας νέο γύρο διαμάχης.

Η πλευρά Μπογδάνου αναμένεται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, μήνυση και αγωγή, καθώς ισχυρίζεται πως το όνομα «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.» είναι κατοχυρωμένο από τον ανεξάρτητο βουλευτή Α’ Αθήνας στον Άρειο Πάγο και τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

«”Κλεμμένο” όνομα, “κλεμμένα” κείμενα, “κλεμμένο” πρόγραμμα, “κλεμμένοι” υποψήφιοι – και όλα αυτά με στόχο να κλέψει λίγη ακόμα δημοσιότητα και ψήφους από τον Κασιδιάρη», σχολιάζουν χαρακτηριστικά στενοί συνεργάτες του Μπογδάνου, ο οποίος πρόσφατα διέγραψε τη Λατινοπούλου και συνεργάζεται με την «Πατριωτική Ένωση» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ενόψει των εκλογών.

Αγωγές και από υποψηφίους

Σε αγωγές, μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα θα προχωρήσουν και οι «κλεμμένοι» υποψήφιοι καθώς, όπως λένε, η Λατινοπούλου τους ανακοίνωσε χωρίς να τους ρωτήσει, παραβιάζοντας τα προσωπικά τους δεδομένα.

Συγκεκριμένα, η πλευρά Μπογδάνου ισχυρίζεται ότι πολλά από τα στελέχη που ανακοινώθηκαν από τη Λατινοπούλου για το κόμμα της, είναι άνθρωποι του πρώην στελέχους της ΝΔ.

Όπως αναφέρουν, αρκετοί από αυτούς δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για να ανακοινωθούν στον σχηματισμό της κ. Λατινοπούλου, ενώ ορισμένοι παρουσιάζονται διατεθειμένοι να κινηθούν και νομικά εναντίον της.