Μενού
tsipras - tilos
Ο Αλέξης Τσίπρας στην Τήλο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στην ακριτική Τήλο βρέθηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη 25η Μαρτίου, όπου και παρακολούθησε από κοντά τις παρελάσεις που διοργάνωσαν τα τοπικά σχολεία, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με κατοίκους του νησιού, στρατιώτες αλλά και μαθητές που φοιτούν στο νησί. Στο ίδιο πλαίσιο, μάλιστα, συνομίλησε και με έναν μαθητή, ο οποίος... εν ολίγοις του εξήγησε γιατί μία χώρα καταρρέει, βασιζόμενος μάλιστα και σε ιστορικά στοιχεία. Τον διάλογο κατέγραψαν κάμερες και αναρτήθηκε και στον προσωπικό λογαριασμό του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.

Στο βίντεο που ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας, στο TikTok, φαίνεται να συνομιλεί με τον μικρό Θανάση και ο μαθητής του λέει: «Οπως είδαμε και στην παλαιά ιστορία της χώρας, η χώρα προόδευσε όταν στηρίζονταν οι αδύναμοι και οι φτωχοί με αποτέλεσμα να ανθίζει το εμπόριο, η γεωργία κ.α. Ενώ στην Κωνσταντινούπολη που πήραν το μέρος των δυνατών και των πλουσίων, άρχιζε να παρακμάζει. Οπότε λογικά, η χώρα μας παρακμάζει μάλλον για τους ίδιους παράγοντες». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμφώνησε, λέγοντας μάλιστα «Θανάση, είσαι πολύ δυνατός.

https://www.tiktok.com/@atsipras/video/7214426611402149126

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA