Μενού
giorgos-tsipras
Γιώργος Τσίπρας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αντιδράσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, και τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Τσίπρα, αναφορικά με τον σχηματισμό κυβέρνησης στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου αναφέρει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση προσανατολίζεται σε «κυβέρνηση ηττημένων» και μάλιστα «ίσως και με κάποιο ακροδεξιό κόμμα», την ώρα που ο κ. Γεωργιάδης ανήρτησε βίντεο με τις σχετική αναφορά.

Η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:

«Ο κ. Γιώργος Τσίπρας αποκάλυψε τις προθέσεις του εξαδέλφου του κ. Αλέξη Τσίπρα: να κάνουν κυβέρνηση ηττημένων, εκμεταλλευόμενοι την απλή αναλογική. Προφανώς, αφού τα νούμερα δεν βγαίνουν αλλιώς, με τον κ. Βαρουφάκη, που θέλει να ανατινάξει τις τράπεζες. Ίσως και με κάποιο ακροδεξιό κόμμα, αν η συμπλήρωση με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη δεν φτάνει. Για αυτό η κάλπη στις 21 Μαΐου είναι καθοριστική. Για να συνεχίσει η Ελλάδα τολμηρά, σταθερά, μπροστά».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Στην επίμονη ερώτηση προς τον Γιώργο Τσίπρα "τί θα κάνετε στην περίπτωση που είστε δεύτερο κόμμα αλλά βγαίνουν οι έδρες για να σχηματίσετε Κυβέρνηση;:…η απάντηση του τελικά δεν ήταν "αποκλείεται να κάνουμε Κυβέρνηση ηττημένων" αλλά "θα το μετρήσουμε"»…

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1642061402125787136?s=20
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA