Μενού
eva-kaili
Εύα Καϊλή | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

«Μαμά, δεν θα φύγεις πάλι ταξίδι ε;». Αυτό φέρεται να είπε στην Εύα Καϊλή η κόρη της όταν η ίδια επέστρεψε στο σπίτι της, μετά την αποφυλάκισή της, και κοιμήθηκαν αγκαλιά, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε: «Με συγκίνησε όταν μου είπε η Εύα ότι όταν κοιμούνται αγκαλιά με την κόρη της, το μικρό αυτό κοριτσάκι την πιάνει από τον λαιμό και της λέει "μαμά, δεν θα φύγεις πάλι ταξίδι ε;", γιατί της είχαν πει ότι η μαμά της ήταν σε ταξίδι. Όταν η Εύα Καϊλή της απαντά, ότι "αύριο θα είμαστε πάλι μαζί". Είναι στιγμές ανθρώπινες και αυτό το διάστημα προσπαθεί να ανακτήσει τη σχέση με το παιδί της».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Δημητρακόπουλος επισήμανε: «Ήταν επιλογή της Εύας Καϊλή να μην είναι στο ίδιο σπίτι με τον Φραντζέσκο Τζιόρτζι και μάλιστα ο ανακριτής στις διατάξεις που έβγαλε, έκρινε πως δεν πρέπει να συγκατοικούν. Ήταν επιθυμία της, το λέω. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει διάρρηξη των σχέσεών τους, σας λέω μόνο ένα γεγονός. Απαγορεύεται να βγαίνουν από τα διαμερίσματά τους, αλλά μιλούν στο τηλέφωνο μόνο για το παιδί τους, δεν συζητούν τίποτα άλλο». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA