Την πρώτη του εμφάνιση μετά την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό εις βάρος του, έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο όπου επισκέφτηκε το γραφείο του και στη συνέχεια αποχώρησε, σύμφωνα με το OPEN.
Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής, δεν έχει αρθεί η ασυλία του Αλέξη Γεωργούλη, δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και παραμένει ευρωβουλευτής. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μετέχει σε όλες τις διαδικασίες της Ευρωβουλής, να ψηφίζει και να αμείβεται. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Αλέξης Γεωργούλης ενδεχομένως να βρέθηκε στις Βρυξέλλες προκειμένου να συναντήσει και τους Βέλγους δικηγόρους του.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.