Συνελήφθη ένα άτομο για τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ο δράστης είναι 30 ετών και φέρεται να χτύπησε τον Γιάνη Βαρουφάκη με δύο γροθιές και μία κλωτσιά.
Υπενθυμίζουμε ότι ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 είχε δεχθεί επίθεση το βράδυ της 10ης Μαρτίου 2023, έξω από εστιατόριο στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια.
Μετά τον ξυλοδαρμό, ο Γιάνης Βαρουφάκης πήγε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου οι γιατροί διέγνωσα κάταγμα στη μύτη και του τοποθέτησαν νάρθηκα.
Ειδικότερα στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται: «Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης 30χρονος ημεδαπός εμπλεκόμενος στην επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος της Κ.Ο. και γραμματέας του ΜέΡΑ25, συμβάν που έλαβε χώρα την 10-3-2023 στα Εξάρχεια».
- Η πιο επική φωτογραφία από τους Metallica τελικά είναι fake
- Μεθυσμένος ο δράστης που πυροβόλησε τη γυναίκα στις Τζιτζιφιές: Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο λαιμό
- Στην Ελλάδα η Τέιλορ Σουίφτ: Πλάνα από γαμήλιο πάρτι πασίγνωστου αθλητή στην Αθήνα
- Με μπλούζα «όχι μετρό στην πλατεία Εξαρχείων» ο frontman των Gojira
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.