Μενού
mitsotakis-lixouri
Κυριάκος Μητσοτάκης | Γρ. Τύπου ΝΔ
  • Α-
  • Α+

Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος με το οποίο ταξίδεψε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην Κεφαλονιά αποτέλεσε την αφορμή για νέα επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ προς τη Νέα Δημοκρατία με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Ακη Σκέρτσο να δίνει τη δική του απάντηση. 

Με δήλωση της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου αναφέρθηκε στη χρήση του συγκεκριμένου αεροπλάνου λέγοντας πως: «Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος, για τις προεκλογικές του περιοδείες. Τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες.  Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα του ανήκει και αυτό δεν κρύβεται. Στις 21 Μαΐου λέμε "Ως εδώ" στην αλαζονεία και την οικογενειοκρατία».

Για το θέμα ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ακης Σκέρτσος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, απαντώντας πως: «Δεν γνωρίζω αν το έχει χρησιμοποιήσει. Αλλά αυτό το οποίο ξέρω είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι Πρωθυπουργός της χώρας μέχρι τις 21 Μαΐου και κάποιες μέρες αργότερα μέχρι να υπάρξει διάλυση της Βουλής. Οπότε μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA