Μενού
mitsotakis_papadakis
Κυριάκος Μητσοτάκης - Γιώργος Παπαδάκης | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μετά το debate εντός του υπερσύγχρονου στούντιο της ΕΡΤ, το «debate» συνεχίστηκε στην έξοδο του ραδιομεγάρου όπου πολιτικοί αρχηγοί και δημοσιογράφοι έκαναν δηλώσεις στους ρεπόρτερ των καναλιών που τους περίμεναν. Την ώρα που έκανε δηλώσεις στα κανάλια ο Γιώργος Παπαδάκης, βγήκε από το κτίριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και, όπως ήταν φυσικό, τράβηξε όλα τα φώτα επάνω του, διακόπτοντας τον δημοσιογράφο.

«Αυτό λέγεται photobomb» είπε γελώντας ο κ. Μητσοτάκης στον Γιώργο Παπαδάκη ο οποίος γύρισε προς το μέρος του πρωθυπουργού και του είπε «ελάτε να κάνουμε έναν δεύτερο γύρο». Στη συνέχεια ο έμπειρος δημοσιογράφος είπε στον κ. Μητσοτάκη πως του παραχωρεί τη θέση του για να κάνει εκείνος δηλώσεις.

«Νομίζω ότι 8 χρόνια ήταν πολλά για να γίνει debate, πιστεύω ότι ήτανε χρήσιμο, πιστεύω ότι οι πολίτες που το παρακολούθησαν θα έβγαλαν κάποια συμπεράσματα. Νομίζω ότι προφανώς τέτοιες συζητήσεις πρέπει να γίνονται περισσότερες και ενδεχομένως και με μεγαλύτερη συχνότητα. Από εκεί και πέρα, προσωπικά επιχείρησα να μιλήσω περισσότερο για το μέλλον, για το σχέδιό μου για την Ελλάδα της επόμενης τετραετίας, για μια πιο παραγωγική, πιο κοινωνική, πιο δίκαιη, πιο πράσινη, πιο ψηφιακή, πιο ισχυρή Ελλάδα, αλλά τελικά εναπόκειται στην κρίση των πολιτών και των τηλεθεατών να μας αξιολογήσουν όλους. Και βέβαια η τελική αξιολόγηση ποιος έβαλε γκολ, ποιος έφαγε γκολ, αυτό θα κριθεί σε δέκα ημέρες από τώρα. Έχετε πολλές εκπομπές αυτή τη στιγμή για να κάνετε τη δουλειά σας και να αξιολογήσετε τις επιδόσεις», είπε ο πρωθυπουργός!

Οι Εκλογές 2023 είναι στο reader.gr!

Μείνε ενημερωμένος για ό,τι συμβαίνει στα στρατόπεδα των κομμάτων και τις κινήσεις των πολιτικών αρχηγών. Ειδήσεις για τις Εκλογές 2023 και αναλυτικοί οδηγοί για τους ψηφοφόρους στο reader.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA