Αντικείμενο σχολιασμού έγινε κατά τη διάρκεια του debate της Τετάρτης, η... γραβάτα που φόρεσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Τόσο μέσα στην αίθουσα όπου διεξήχθη η τηλεμαχία, όσο και κατά την άφιξή του και μάλιστα έδωσε και τη δική του απάντηση για τη συγκεκριμένη επιλογή.
«Ναι, γιατί; Αλλοτε φορά γραβάτα, άλλοτε δεν φοράω, ανάλογα. Τώρα αφού είναι βράδυ και είμαστε όλοι μαζί μαζεμένοι, ε να 'μαστε και λίγο σουλουπωμένοι» είπε στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν «γράφοντας» μία ακόμη ατάκα.
Οι Εκλογές 2023 είναι στο reader.gr!
Μείνε ενημερωμένος για ό,τι συμβαίνει στα στρατόπεδα των κομμάτων και τις κινήσεις των πολιτικών αρχηγών. Ειδήσεις για τις Εκλογές 2023 και αναλυτικοί οδηγοί για τους ψηφοφόρους στο reader.gr
- ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκε η πρόταση Φάμελλου για στήριξη του κόμματος Τσίπρα
- Ο τζίρος του κυκλώματος με τις «εξυπηρετήσεις» στις πολεοδομίες της Αττικής - Η δράση και οι ρόλοι των μελών
- Μία συνωμοσία χτισμένη με LEGO, η μορμονική «στοά» της Γιούτα και ένα «βρώμικο» αστυνομικό τμήμα
- Μαριάνα Κατσιμίχα: «Έπρεπε να διαχειριστώ να ακούω το τραγούδι μου παντού και να μην κριντζάρω»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.