Μενού
katroygkalos
Γιώργος Κατρούγκαλος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Οι τέσσερις πρόεδροι των υγειονομικών συλλόγων μέσω ανακοίνωσή τους, ρίχνουν τα «βέλη» τους στον Γιώργο Κατρούγκαλο, σχετικά με την τοποθέτηση που έκανε για τις ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών.

Η πλευρά των υγειονομικών αναφέρει πως αυτή η δήλωση αποκάλυψε: «τις πολιτικές προθέσεις του χώρου που εκπροσωπεί όσον αφορά στην εξαθλίωση της μεσαίας τάξης και των ελευθέρων επαγγελματιών».

Την ανακοίνωση κατά του Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος ανακοίνωσε πως αποσύρρεται από τις εκλογές, υπογράφουν οι κ.κ. Εξαδάκτυλος, Δεβλιώτης, Βαλτάς και Τραχήλη: «Σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρώην Υπουργός Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατρούγκαλος αποκάλυψε ότι προτίθεται να επαναφέρει το μέτρο της σύνδεσης των εισφορών με το εισόδημα και της επιβολής ασφαλιστικών κρατήσεων 20% στους ελεύθερους επαγγελματίες. Με βάση αυτή τη τοποθέτησή του έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Παρά τα καταστροφικά αποτελέσματα της λανθασμένης αυτής πολιτικής στο συνταξιοδοτικό του κ. Κατρούγκαλου , ο ίδιος τρία μόλις 24ωρα πριν την εκλογική διαδικασία, αποκαλύπτει τις πολιτικές προθέσεις του χώρου που εκπροσωπεί όσον αφορά στην εξαθλίωση της μεσαίας τάξης και των ελευθέρων επαγγελματιών.

Δεν ξεχνάμε την 12η Μαΐου 2016, ημερομηνία ψήφισης του "νόμου Κατρούγκαλου" και ορόσημο της εγκληματικής καταστροφής όλων των ελευθέρων επαγγελματιών και επιστημόνων που είχε σαν αποτέλεσμα πέραν των άλλων και την μείωση των νέων συντάξεων κατά 40%.

Δεν ξεχνάμε επίσης ούτε τις καθυστερήσεις στην απονομή των συντάξεων, την κατακόρυφη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών , την επιβολή του μέτρου της προσωπικής διαφοράς , ούτε την κατάργηση του κλάδου των μονοσυνταξιούχων.

Οι "διαψεύσεις" και τα ψελλίσματα του κ. Κατρούγκαλου περί προσωπικών απόψεων ούτε μας πείθουν ούτε μας καθησυχάζουν.

Οι επιστήμονες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν αντέχουν εκ νέου "φωστήρες" και "σωτήρες" από όπου και αν προέρχονται».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA