Μενού
greek-leaders-ai
Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας ως... σούπερηρωες | @Αντώνης Μαρίνης, Graphic Designer
  • Α-
  • Α+

Τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων ως σούπερ ήρωες οραματίστηκε ο graphic designer, Αντώνης Μαρίνης, και τους απεικόνισε με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Ανδρουλάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Κυριάκος Βελόπουλος και Γιάνης Βαρουφάκης παρουσιάζονται με έναν τρόπο που ομολογουμένως ελάχιστοι έως κανένας έχουν φανταστεί.

Η τεχνητή νοημοσύνη τούς «φαντάστηκε» με υπερδυνάμεις και φανταχτερά ρούχα, με βάση τα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούν, καθώς και με βάση το παρουσιαστικό τους.

Δείτε πώς θα ήταν οι αρχηγοί των κομμάτων ως σούπερ ήρωες:

Κυριάκος Μητσοτάκης, «Powerstride»: Ντυμένος με μια κομψή στολή υψηλής τεχνολογίας, ο Powerstride διαθέτει αστραπιαία ταχύτητα και αξιοσημείωτη ευκινησία. Με κάθε του βήμα, φέρνει ταχεία πρόοδο και μετασχηματιστικές μεταρρυθμίσεις, οδηγώντας την Ελλάδα προς ένα καλύτερο μέλλον.

Powerstride
@Αντώνης Μαρίνης, Graphic Designer

Αλέξης Τσίπρας, «Radical Rouser»: Εξαπολύει την ηλεκτρισμένη ενέργειά του ως Radical Rouser, μια δύναμη αλλαγής. Η φλογερή αύρα του πυροδοτεί το πάθος και εμπνέει τις μάζες να αμφισβητήσουν το κατεστημένο, αγωνιζόμενοι για κοινωνική δικαιοσύνη με ακλόνητη αποφασιστικότητα.

Radical Rouser
@Αντώνης Μαρίνης, Graphic Designer

Νίκος Ανδρουλάκης, «Culture Guardian»: Ως Φύλακας του Πολιτισμού ενσαρκώνει την αρχαία σοφία και την καλλιτεχνική δεινότητα. Στολισμένος με σύμβολα της πλούσιας κληρονομιάς της Ελλάδας, προστατεύει και προωθεί την πολιτιστική κληρονομιά του έθνους, εξασφαλίζοντας τη διατήρησή της για τις μελλοντικές γενιές.

Culture Guardian
@Αντώνης Μαρίνης, Graphic Designer

Δημήτρης Κουτσούμπας, «Red Vanguard»: Σύμβολο ακλόνητης αφοσίωσης στην εργατική τάξη, ο Red Vanguard στέκεται ψηλά, ντυμένος με επαναστατική πανοπλία. Υπερασπίζεται τα δικαιώματα του προλεταριάτου, πρωτοστατώντας στην καταπολέμηση της αδικίας και υποστηρίζοντας την ενδυνάμωση των εργαζομένων.

Red Vanguard
@Αντώνης Μαρίνης, Graphic Designer

Κυριάκος Βελόπουλος, «Nationalist Sentinel»: Τυλιγμένος με έναν μανδύα σκοταδιού και οπλισμένος με σκοτεινές εθνικιστικές ιδεολογίες, ο Nationalist Sentinel επιδιώκει να εκμεταλλευτεί τις διαιρέσεις και να σπείρει τη διχόνοια. Οι χειραγωγικές τακτικές του και ο ζήλος του τον καθιστούν έναν τρομερό αντίπαλο ενάντια στην ενότητα και την πρόοδο.

Nationalist Sentinel
@Αντώνης Μαρίνης, Graphic Designer

Γιάνης Βαρουφάκης, «Economic Visionary»: Ο Economic Visionary διαθέτει ένα κοστούμι στολισμένο με πολύπλοκες οικονομικές εξισώσεις, που συμβολίζει τη νοημοσύνη και τη διορατικότητα του Βαρουφάκη. Με διεισδυτική ματιά, αμφισβητεί τα συμβατικά οικονομικά συστήματα, αναζητώντας καινοτόμες λύσεις για μια πιο δίκαιη και βιώσιμη οικονομία.

Economic Visionary
@Αντώνης Μαρίνης, Graphic Designer
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA