Με απρόοπτα ξεκίνησε η ημέρα στη Θεσσαλονίκη, καθώς το 1ο Δημοτικό Σχολείο δεν άνοιξε λόγω καθυστέρησης του δικαστικού επιμελητή, με αποτέλεσμα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής να περιμένουν έξω από τις αίθουσες. Πρόκειται για το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.
Εκτός από την εφορευτική επιτροπή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, εκεί ήταν και οι πρώτοι πολίτες που ήταν έτοιμοι να ψηφίσουν.
Λίγο αργότερα ο δικαστικός αντιπρόσωπος εμφανίστηκε και η ψηφοφορία για τις εκλογές στο 1ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης ξεκίνησε κανονικά.
Οι Εκλογές 2023 είναι στο reader.gr!
Μείνε ενημερωμένος για ό,τι συμβαίνει στα στρατόπεδα των κομμάτων και τις κινήσεις των πολιτικών αρχηγών. Ειδήσεις για τις Εκλογές 2023 και αναλυτικοί οδηγοί για τους ψηφοφόρους στο reader.gr
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.