Αλαλούμ επικράτησε νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας (22/5) με το εκλογικό τμήμα στο Ηράκλειο Κρήτης, στο οποίο ο δικαστικός αντιπρόσωπος και ο εκλογικός σάκος αγνοούνταν. Οι αρμόδιες υπηρεσίες ανέφεραν ότι ο δικαστικός αντιπρόσωπος έχει χαθεί!
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο δικαστικός αντιπρόσωπος επικοινώνησε με το Πρωτοδικείο και μεταβαίνει για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ο ίδιος, υποστήριξε ότι είχε στείλει τηλεγράφημα ενώ οι υπηρεσίες αναφέρουν ότι δεν είχαν λάβει κάτι.
Υπενθυμίζεται πως για τον δικαστικό αντιπρόσωπο που αγνοούνταν είχαν κινητοποιηθεί το Πρωτοδικείο και ο Δήμος Ηρακλείου, ενώ η Μαρία Ραπτάκη από την Περιφέρεια Κρήτης ανέφερε ότι είχαν ενεργοποιηθεί όλα τα διαθέσιμα μέσα για τον εντοπισμό του.
Όπως διευκρίνισε η ίδια, ο συγκεκριμένος δικαστικός αντιπρόσωπος εκτελούσε κανονικά τα καθήκοντά του και ενημέρωνε την πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.
Το τμήμα που εκκρεμεί στο Ηράκλειο είναι το 198ο, στο 13ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, στην οδό Κανάρη 40, στον Κατσαμπά. Ωστόσο, ακόμα, δεν υπάρχει αποτέλεσμα από ένα εκλογικό τμήμα στη Βιάννο. Όλες οι υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες της Κρήτης έχουν ενσωματωθεί στο 100%.
Οργασμός στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου
Το πρωί της Δευτέρας, το Πρωτοδικείο Ηρακλείου βρίσκεται σε εγρήγορση. Συνολικά, έχουν συγκροτηθεί 20 συνεργεία για τον έλεγχο των σάκων και ισάριθμα για την καταχώρηση των σταυρών.
Αυτή τη στιγμή, γίνεται ο έλεγχος των σάκων για να τσεκάρουν αν είναι σωστά συμπληρωμένα τα βιβλία. Συνολικά, εκκρεμούν 10 σάκοι.
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
- Το επικίνδυνο μήνυμα που στέλνει στη Βόρεια Κορέα ο πόλεμος του Τραμπ στο Ιράν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.