Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του πρώην Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό στελέχους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, προέκυψαν καθώς επισπεύδεται η διαδικασία άρσης ασυλίας του.
Όπως αναφέρει το Open, οι νέες εξελίξεις προκύπτουν κατόπιν σειρά επιστολών που έστειλε ο πρώην Ευρωβουλευτής και ηθοποιός στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Μάλιστα, χθες, Τρίτη (23/5) συνεδρίασε για πρώτη φορά η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων, κεκλεισμένων των θυρών, για την υπόθεσή του Γεωργούλη.
Αλέξης Γεωργούλης: Τι είχε στείλει στην επιστολή του
Ο πρώην Ευρωβουλευτής, στην επιστολή του, ανέφερε πως «δεν επιθυμεί να παραστεί στην ακρόαση της Επιτροπής διότι αυτό θα καθυστερούσε την όλη διαδικασία της άρσης ασυλίας του».
Σήμερα, επίσης, υπήρξε ενημέρωση από την Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων ότι η ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στις 30 Μαΐου. Η τελική ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου θα λάβει χώρα, το νωρίτερα, στα μέσα Ιουνίου.
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Δεν τον αναγνωρίζεις με την πρώτη: Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»
- Βραζιλία: Νεκρός τεχνικός που εργαζόταν για τη συναυλία της Σακίρα - Παγιδεύτηκε στο σύστημα ανύψωσης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.