Μενού
antonaros
Ευάγγελος Αντώναρος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Κλονισμένοι εξακολουθούν να είναι στον ΣΥΡΙΖΑ από το σοκ της εκλογικής ήττας στις 21 Μαΐου αν και τελικά υπήρχαν άνθρωποι στην Κουμουνδούρου που γνώριζαν τι έρχεται αλλά δεν μιλούσαν για να μην... στενοχωρήσουν τους συντρόφους τους.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος υποστήριξε, σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό Attica TV, ότι «έβλεπε» τη διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου αλλά δεν έλεγε τίποτα για να δίνει «ελπίδες» στους ανθρώπους της Κουμουνδούρου.

«Εγώ έβλεπα μια διαφορά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Αντώναρος την τοποθέτησή του στο AtticaTV για το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής συνεχίζοντας με την απάντησή του στο «γιατί Βαγγέλη Αντώναρε έλεγες "πάτε καλά";».

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Αντώναρο, δεν έλεγε την αλήθεια στον ΣΥΡΙΖΑ «γιατί ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να ενθαρρύνω, να δίνω ελπίδες, να κρατώ "ζεστούς" τους ανθρώπους που έρχονται».

Χαμός στα social media για τον... Νοστράδαμο Αντώναρο

Την ίδια ώρα βέβαια, πολλοί είναι εκείνοι που θυμήθηκαν τι ισχυριζόταν ο κ. Αντώναρος στις τοποθετήσεις του πριν τις εκλογές όπου έλεγε ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα ήταν στο 32%-33%», ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είναι τυχερή να δει το 3 μπροστά από το ποσοστό της» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα πιάσει τα ποσοστά του 2019».

Έτσι, έχει αρχίσει ένας μικρός... πανικός στα social media, με πολλοί να είναι εκείνοι που χαρακτηρίζουν σκωπτικά τον Ευάγγελο Αντώναρο ως... Νοστράδαμο!.

 
 
 
 
 
 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.