Μενού
panathinaiko-kinima
Παναθηναϊκό Κίνημα | @Παναθηναϊκο Κίνημα
  • Α-
  • Α+

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου κατεβαίνει το Παναθηναϊκό Κίνημα. Συγκεκριμένα, με ανάρτηση στα social media της σελίδας του, γνωστοποιήθηκε ότι θα ζητήσει την ψήφο των πολιτών όταν στηθούν οι επόμενες κάλπες.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του κόμματος, Ιωάννης Αλεβίζος, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους το κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές.

«Όλοι μαζί ενωμένοι», αναγράφεται σε σχετικό post του Κινήματος.

«Γιατί τώρα και όχι και στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση»

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Κινήματος, Ιωάννης Αλεβίζος, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους το κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

«Γιατί τώρα και όχι και στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση; Το κάνουμε για να βοηθήσουμε (κάτω απ' το τραπέζι) κάποιο από τα μεγάλα κόμματα; Ποιοι λεφτάδες μας έβαλαν για μπροστινούς; Χτυπάμε κάποιο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο; Είναι από αφέλεια ή τούς έχουν "βάλει" να μας κάνουν αυτές τις ερωτήσεις στη σελίδα μας;», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ιωάννης Αλεβίζος.

Ο ίδιος συνεχίζει: «Τα τελευταία 2 χρόνια που πήρα την απόφαση για την Αναγέννηση - Ξύπνημα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ πλησίασα παλιούς φίλους και αδέρφια για να φτιάξω το πολιτικό γραφείο και συμβούλιο. Ένας από τους φίλους, είναι άνθρωπος άρρωστος με το ΤΡΙΦΥΛΛΙ και την Πόλη μας, βαθιά πολιτικοποιημένος για πάρα πολλά χρόνια».

Ακόμα συνεχίζει: «Αφού τού έκανα την πρόταση να έρθει μαζί μας και γενικώς τα βρήκαμε στις απόψεις και τις θέσεις που θα ακολουθούσαμε, έφτασε η ώρα του τελικού ραντεβού όπου θα έκλεινε και επίσημα η συμμετοχή του στο Κίνημά μας. Την τελευταία στιγμή όμως μου είπε: Γιάννη μου, ότι άλλο θέλεις, εκτός από αυτό. Μου μίλησε η "τάδε οικογένεια" και μου είπαν ΟΧΙ με αυτόν γιατί είναι ανεξέλεγκτος».

Ο Ιωάννης Αλεβίζος καταλήγει: «Τιμή μου να με θεωρεί η πλουτοκρατία μη ελεγχόμενο. Μπορεί να δουλεύω πολύ και να κοιμάμαι λίγο, αλλά αυτό το λίγο είναι καθαρό και με ηρεμία μέσα μου! Καλημέρα αδέρφια μου Άνθρωποι! Και κάτι άλλο... Σκοπεύουμε αυτό που δημιουργούμε τώρα από την αρχή, να παραμείνει ζωντανό μέσα στα χρόνια. Και να κουρσέψουμε (πάντα με όμορφο και κόσμιο τρόπ) ψήφους από όλους σας!».