Μενού
Alexis Georgoulis
Ο Αλέξης Γεωργούλης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του πρώην Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος κατηγορείται για ξυλοδαρμό και κακοποίηση στελέχους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, είναι ζήτημα ημερών η άρση ασυλίας του κ. Γεωργούλη από την Ευρωβουλή, ενώ σήμερα ψηφίστηκε η άρση ασυλίας του στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του ευρωπαϊκού θεσμού. Η συνεδρίαση έγινε κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία του πρώην Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. 

Τι θα γίνει μετά από αυτή τη διαδικασία

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, με βάση τη διαδικασία, αύριο στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η πρόεδρος, Ρομπέρτα Μέτσολα, θα ανακοινώσει πως θα γίνει η τελική ψηφοφορία μεθαύριο, Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευρωβουλευτής είχε στείλει διαδοχικές επιστολές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου και ενημέρωσε πως δεν επιθυμεί να παραστεί σε καμία διαδικασία αλλά και στην ακρόασή του στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.